Bijna half april en hier is een nieuwe Dit Is Belgisch. Deze keer laat ik jullie kennis maken met het label MyOne-Off, eenlabel dat gepersonaliseerde sweaters, T-shirts en onesies maakt. Wat daar dan juist op staat? Lees vooral verder.

De Brugse Benoit Carysse zette zijn schouders onder het in 2015 opgericht MyOne-Off. Dat label maakt kledij waarop je je geboortedatum kan laten drukken. Misschien zagen jullie ze op sociale media al eens voorbij komen of heeft zelfs een van je vrienden al eentje in zijn of haar collectie. Maar ook voor de kleintjes onder ons zijn er sweaters, T-shirts en zelfs onesies. Eerst enkel in het grijs met zwarte letters, maar al snel kwam er ook een gouden versie en sinds kort ook kledij met je geboortedecenium en postcode op. Ze hebben duidelijk niet stil gezeten.


Zoals alle voorgaande blogposts die ik al schreef, draagt ook MyOne-Off hun ecologisch steentje bij en gebruiken ze textiel dat op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier wordt geproduceerd. Ze kunnen met trots zeggen dat ze het Fair Wear label dragen, wat inhoudt dat elke sweater in de beste arbeidsomstandigheden werd geproduceerd, waar ook ter wereld dat gebeurt. De truien zijn gemaakt van 100% gecertifieerd biologisch katoen en ook de verf die gebruikt wordt voor de bedrukking is ecologisch en zal de planeet geen schade berokkenen.


Daarnaast is het nu ook erg trendy om gepersonaliseerde kledij te hebben. Denk maar aan handtassen of schoenen waarin je je initialen kan laten graveren. Mijn verjaardag is daarnaast zowat mijn favoriete feestdag bij uitstek en dat schreeuw ik niet enkel van de daken in de dagen voorafgaand aan die dag, maar echt het hele jaar door. Met zo een sweater spaar ik mijn stem wat en kan ik gewoon het hele jaar door glimlachend over straat lopen. “Hé, wat vind je van mijn nieuwe trui? Ohja, ik ben dan jarig!” Bij deze heb je nu ook een nieuwe openingszin op café.


En om het allemaal nog wat persoonlijker te maken, werd recent ook een nieuw concept uitgewerkt. Nu kan je – als blogger – ook je eigen hashtag of blognaam op T-shirts of sweaters laten drukken. Op die manier kan je je nog meer onderscheiden van de rest en heb je for sure een uniek item in je kleerkast. Leuk voor een feestje, een namiddagje shoppen of een avondje lazy zetelhangen dat je natuurlijk stijlvol vastlegt om je IGaccount wat op te vrolijken. Voel je al een nieuwe #ootd opborrelen?
Vanaf €25 kan je de kleinsten uit de familie al inspannen, maar ook voor je lief, moeder of broer ben je geen arm kwijt bij het tasten in je geldbuidel. Kijk vooral zelf eens wat jij het leukste vindt en wat jouw kleerkast nog nodig heeft. Doordat elke druk op bestelling gemaakt wordt, zijn de sweaters niet te koop in winkels*, maar met enkele klikken heb je jouw bestelling en bijkomende vragen zo verzonden.

Heb ik jullie warm gemaakt en kriebelt het om te gaan online shoppen? Haal dat homebanking bakje dat maar boven en laat je gaan. Mama, voor mij de golden edition graag. Shine you crazy diamond!

MyOne-Off online
WebsiteFacebookInstagramTwitter

Liefs, Naomi

Volgen en delen kan mag moet:
InstagramFacebookTwitterPinterest – Bloglovin’

Disclaimer: Alle gebruikte foto’s zijn eigendom van MyOne-Off en mogen enkel in samenspraak met hen verspreid worden.
* Een laatste kleine aanpassing: sinds kort zijn de sweaters met postcode te koop bij WEARleuven, een leuke multibrandstore in – rara – Leuven. Ben je in de buurt, aarzel dan zeker niet om eens binnen te springen. Have fun!

Advertenties

Een gedachte over “Dit is Belgisch: MyOne-Off

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s