Een eerste Dit is Belgisch en de afrap is voor WOLK. Twee zussen die door het leven gaan als Jana en Karen. Momenteel nog studenten interieurarchitectuur en handelswetenschappen, maar zeker niet bang om te ondernemen. Ze stampten samen het label WOLK uit de grond, waarbij ze kort gezegd juwelen maken met een 3D printer. Geïnteresseerd? Lees dan zeker mee.

 

Inspiratiebronnen zijn er niet echt. Maar zeker is dat ze van geometrische figuren en abstracte vormen houden. En al tekenend komen de ontwerpen tot stand. In het begin was het enkel voor zichzelf, maar na enkele goede reacties bekeken ze of er niet meer mee te doen was. Zo gezegd, zo gedaan en een eerste collectie was geboren.

Intussen zitten ze al aan hun tweede collectie én is hun limited editie BLCK volledig uitverkocht. Alles behalve dat laatste kan je online kopen, maar ook in twee winkels in Antwerpen en Grobbendonk.

  

En wat 2016 brengt? Er komt een nieuwe collectie, zoveel is zeker. En ook het aantal verkooppunten kan zeker nog toenemen. En als ze mogen dromen, dan zijn er tegen 2020 nieuwe opties en nieuwe materialen om 3D te printen. Wil er iemand een geprinte marmeren ketting? Maar in de tussentijd blijven ze wie ze zijn; twee zussen, beiden jarig op dezelfde dag – maar geen tweeling – met naast hun eigen label ook hun liefde voor fotografie en interieurvormgeving.

Over dromen gesproken: het liefst van al zien ze hun halskettingen verschijnen in de nieuwe videoclip van Béyonce, of rond haar hals bij een of ander belangrijk evenement. Daarvoor sturen ze haar met plezier hun hele collectie op. Wat denken jullie? “If you like it then you shoulda put a WOLK on it?”

Wolk online
WebshopFacebookInstagram
Verkooppunten:
HarvestClub  – Waterlanse Morgen

 

Liefs, Naomi

Volgen en delen kan mag moet:
InstagramFacebookTwitterPinterest

 *Alle foto’s met uitzondering van de laatste behoren toe aan WOLK. 

Advertenties

Een gedachte over “Dit is Belgisch: WOLK 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s