De eerste dagen van het jaar zijn voorbij. De ovenhapjes zijn op en de katers zijn verwerkt. Online hield ik het stil en daarom maar een kleine recap deze week. Kijken jullie mee?

Maandag: Wolk hield een giveaway op instagram 🙂 Altijd fijn, en ook ik deed mee. Maar helaas viel ik niet met mijn gat in de boter. Maar proficiat aan de waardige winnaar!

Dinsdag: ik postte een foto genomen door Leau in Amsterdam. Lomo & slecht weer is altijd dikke fun. Wat het is? Je mag eens raden 🙂 Hihi.

Donderdag postte ik deze foto van Gent. Wie Gent kent herkent het (misschien). Zelf kom ik er dagelijks voorbij als ik middagpauze heb. En hier was het de allerlaatste dag van het jaar. Een zonnige laatste dag van het jaar. Ik deelde ook vijf liedjes met jullie waarvan jullie misschien niet direct verwachten dat ze in mijn playlist staan. Lazen jullie die post al?

Vrijdag: Deze foto postte ik niet op instagram, maar ik postte hem wel hier op mijn blog. Jullie kregen er ook een leuke nieuwjaarsboodschap bij. Las je ze al?

Zaterdag: Mijn kerstcadeau van mijn lief al gezien? Voorlopig is ze te bewonderen in mijn slaapkamer. Ze moet nog een beter plaatsje krijgen. Maar iets met een boormachine & dat niet echt in huis hebben.

Zondag: Cloudporn op zondag. Meestal let ik niet zo op de ochtendlucht. Daarvoor slaap ik te graag en hou ik mijn gordijnen meestal te lang toe. Maar vandaag waren ze eerder open dan anders (én ik keek eens omhoog toen ik de deur uit moest). Mooie begin van wat best een drukke soldendag was op het werk werd.

En dan nu tijd om te chillen. Zetelhangen. Niet veel meer bewegen.. Genieten van wat er nog overschiet van mijn zondag.

Liefs, Naomi

Volgen en delen kan mag moet:
InstagramFacebookTwitterPinterest

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s