Vorige donderdag ben ik naar de opening van Ugly Belgian Houses – De Expo geweest. Vele lelijke huizen maken samen iets moois. Dat is zeker. En dat ze ook allemaal te koop zijn. De foto’s, niet de huizen. 

Vergezeld door Maria-Laura trok ik er heen. Moe van te werken, maar ik keek er naar uit Hannes – de man achter ugly belgian houses – zijn werk eens in het groot te bewonderen. Eerst een Gin-Bionade (want de tonic was al op) zien te bemachtigen en daarna kon het keuren beginnen. Of lachen. Kies maar lachen. Met captions als Tipi-cal Belgium, In English we call this a ramp in Dutch as well of Residence Evil kan je niet anders dan zo nu en dan een gênante knor laten ontsnappen uit je mond.

        

 De expo gaat door in WATT, een nieuwe Gents concept waar zowel een cocktailbar, een brunchplek, een gallerij, een winkel en nog veel meer verenigd zitten onder één dak. Ken je het nog niet? Zeker eens een kijkje gaan nemen.

Liefs, Naomi

Koffie drinken, brunchen, winkelen of cocktails sippen kan je er bijna dagelijks. De expo van Hannes Coudenys is nog te zien tot 31 januari. 

Ugly Belgian Houses zit ook op instagram x tumblr x facebook

Advertenties

3 gedachten over “Ugly Belgian Houses x WATT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s