Hoi hoi.

Ik ben terug uit Amsterdam en het was SU-PER! Oke, geen al te best weer, maar we zijn dan ook al eind november en de regen viel ook hier in ons Belgenlandje met bakken uit de lucht. Wel was het er op de fietsers vele fietsers na erg relaxed. Iedereen lekker chill en vriendelijk. Onze horloge was enkel belangrijk om op tijd ontbijt te verorberen en oh, om zoveel mogelijk te shoppen voor de winkels sloten. En als laatste: ons hotel was cooler dan het jouwe! Lees je mee?

Hotel not Hotel ligt in West-Amsterdam, een nog opkomende buurt, maar daarom zeker niet minder de moeite. Met koffiebars – iets anders dan coffeeshops – op elke straathoek, wijnbars er tussenin en fancy permanente foodhallen kun je best stellen dat West het één en ander te bieden heeft. Ook qua shoppen heb je aardig wat leuke winkeltjes.

Maar terug naar het hotel. Gelegen op het Piri Reisplein waan je je al direct in de zevende hemel. Een prachtige locatie langs het water. Eens binnen kregen we direct een aangename verwelkoming en rondleiding door het hotel. Waarom? Als je het intussen nog niet opgezocht hebt, kan ik nu wel zeggen dat het geen normaal hotel is. Het ligt erg op de scheidingslijn met een hostel, maar met de uitstraling van een hotel. Also: de inrichting! Magnifiek!


  
  

Kamertjes voor twee of meer, gelegen achter valse boekenkastwanden, blokhutjes of in een omgebouwd stukje tram. Een grote centrale tafel en heel veel zetels kriskras doorheen het hotel, waar je gezellig kan genieten van een boek (van het hotel zelf) of je e-mails kan lezen. Een grote badkamer met meerdere douches, wc’s en meerdere volwaardige badkamercabines in. Mooi, groot en overladen met licht.


In de aangrenzende bar – Kevin Bacon – kan je ’s ochtends genieten van een van hun vele rijkelijke ontbijtjes of je loopt ’s avonds binnen voor een cocktail of wijntje. Het sappige Nederlands van de barman krijg je er gratis bij. Een hotel naar mijn hart. Een hotel waar ik graag nog eens naar terug ga. Ga je mee?


Liefs, Naomi

Stay tuned, eendaags post ik al onze avonturen!

Advertenties

3 gedachten over “Hotel not Hotel 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s